
Terra Gustus je putovný gastronomický zážitok s nevšednou atmosférou.
Terra Gustus znamená krajina chuti. Je radosťou z objavovania, je prekvapením, je výzvou a dobrodružstvom, ktoré treba zažiť.

Nápad vznikol vďaka priateľstvu dvoch ľudí. Jozef Riska a Erik Valentovič sa majú o čom rozprávať aj hodiny. Jeden je šéfkuchár, ktorý roky strávil v zahraničí a viedol exkluzívne bratislavské rešturácie a veľké hotelové kuchyne. Druhý je nadšenec prírody, zberateľ plodín, pestovateľ jedlých kvetov a vyštudovaný mykológ, ktorý pozná každý kút Malých Karpát.
Rozhodli sme sa splniť naše sny a ľudom ponúknuť autentický zážitok v prírode. Chceme sa s vami podeliť o svoje skúsenosti a porozprávať vám príbehy surovín a jedál priamo tam, kde vznikajú. Veríme, že jesť a variť treba sezónne, a preto sa vraciame ku koreňom.
Varíme v prírode na ohni a okrem tanierov servírujeme na dreve, machu či kameni. Suroviny používame tak, aby sme využili aj zvyšky. Máme radi dobré mäso, ryby a farmárske produkty, ktoré sú nám inšpiráciou pri zostavovaní menu. Posadíme vás na drevenú lavicu s kožušinami a pri svetle sviečok (či hviezd) si vychutnáte niekoľko chodovú fine-dining večeru. Miesta obmieňame podľa sezóny a chuti.

